Passie voor bouwen

BOUWBEDRIJF LOU DE JONGH

Bouwbedrijf de Jongh realiseert uw ideeën voor interieurwijzigingen, nieuwbouw- en renovatieprojecten. Het uitgangspunt is het idee, het doel een tevreden opdrachtgever en het middel de inzet van onafhankelijke vakmensen, de specialisten. Wij zetten het idee om in een te realiseren plan, in overleg met opdrachtgever en eventueel architect.
Heldere communicatie en goede afspraken zijn voor Bouwbedrijf de Jongh de middelen om tot het best mogelijke resultaat te komen. De opdrachtgever wil dat het project op tijd klaar is én binnen het budget. De specialist wil vooral zijn vak uitoefenen.
Om opdrachtgever, architect en uitvoerende partijen op één lijn te krijgen en te houden, zijn heldere communicatie en harde afspraken een noodzaak. Dit zijn mooie woorden en ze klinken aardig, maar alleen de praktijk bewijst de waarde van deze woorden.

Met Bouwbedrijf de Jongh als spil kunnen de architect en de specialist in hun volledige waarde hun beste werk leveren. Bouwbedrijf de Jongh realiseert dit door de taal te spreken van alle betrokkenen.
‘Afspraak is afspraak’ is bij Bouwbedrijf de Jongh het fundament van de samenwerking. Daardoor ontstaat betrouwbaarheid en kwaliteit in alle facetten.
Lou de Jongh spreek de taal van de architect, de opdrachtgever en de specialist die het werk uitvoert.
Dit is een belangrijk kenmerk van zijn manier van werken.
Bouwbedrijf Lou de Jongh heeft ruim vijftien jaar ervaring met het uitvoeren van verbouwingen.