Diensten.

Beheer/Onderhoud

Wij zorgen voor onderhoud aan onroerend goed, inclusief kozijnonderhoud en schilderwerk. Soms gebeurt dit op basis van een doordacht meerjarenplan. Het meerjarenplan geeft u inzicht in de kosten die in de toekomst gemaakt dienen te worden om uw eigendom in goede staat te houden.
Er zijn diverse mogelijkheden waaronder een beheer overeenkomst waarbij jaarlijks de staat van uw pand wordt opgenomen en in een overzichtelijk plan duidelijk wordt gemaakt wat noodzakelijk onderhoud is. Alles afgezet tegen de tijd met vermelding van kosten. Bij een beheerovereenkomst kunnen wij kleine werkzaamheden zonder kosten uitvoeren.
Bouwbedrijf Lou de Jongh wil graag meedenken, vooruitdenken en uitvoeren.

gallery-1
gallery-2

Nieuwbouw

Ondanks het feit dat nieuwbouw in bijvoorbeeld Amsterdam niet vaak als optie wordt gezien is er soms meer mogelijk dan in eerste instantie gedacht. Van herbouw van een compleet pand tot de constructie van bijgebouwen zoals uitbouw, opbouw en dakterras. We kunnen samen met u de mogelijkheden bekijken. Indien wenselijk kunnen we een architect inschakelen. Soms is een frisse blik voldoende om tot nieuwe, verrassende inzichten te komen. U weet precies waar u aan toe bent. Vanaf de offerte, de eerste tekening, de vergunningsaanvraag tot en met de realisatie. De kern blijft dat het een proces dat samen uitgevoerd wordt. Als iedereen vanuit eigen expertise zijn aandeel levert is 1 plus 1 meer dan 2.

Renovatie

Wij kunnen als creatief meedenkende aannemer bij vele verbouwingen en renovaties uw bouwpartner zijn.
Een nieuwe indeling van uw huis, een nieuwe trap, kast, keuken of badkamer? Graag denken wij mee als partij bij de realisering hiervan.
Zijn kozijnen en deuren aan vervanging toe? Wij zorgen voor de plaatsing van de op maat gemaakte nieuwe kozijnen en deuren.
Wilt u een oud pand moderniseren met behoud van die mooie oude kenmerken? Wij voeren voor u vakkundig de renovatie uit, of het nu gaat om het volledig strippen en herinrichten van de binnenzijde of alleen een verbetering van de gevel.
De uitvoering van renovaties gebeurt vaak in samenspraak met architectenbureaus, die in opdracht handelen van de eigenaar. Zo kan er een team ontstaan van leden die vanuit eigen visie samen tot een maximaal resultaat komen.

gallery-4